Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

PARTNEREK

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.

Pfizer

A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. részt vesz a MAITT Web-rendszerének tartalomszolgáltatásában.

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
+36 1 488 3700
pfizerhun@pfizer.com
www.pfizer.hu

A Pfizer 170 éve meghatározó szereplője a világ gyógyszergyártásának. Vezető globális gyógyszer-biotechnológiai vállalatként, erőforrásainkat és munkatársaink szakértelmét a tudomány szolgálatába állítva folyamatosan azokat az új terápiás megoldásokat kutatjuk, amelyek egyre több ember számára teszik lehetővé a hosszabb és egészségesebb életet.


Büszkén dolgozunk célunkért, hogy a világ elsőszámú, innovatív gyógyszer-biotechnológiai vállalatává váljunk.


A Pfizer vezető gyógyszerei és kezelései egyaránt szolgálják a betegségek megelőzését, biztosítják a jobb minőségben élhető életet, valamint a legkülönfélébb terápiás területeken segítik a betegek gyógyulását. A világ egyik legjelentősebb gyógyszerfejlesztőjeként vezető szerepet vállalunk abban, hogy globálisan zajló kutatásaink révén számos, ma még gyógyíthatatlan betegséggel szemben vehessük föl hatékonyan a küzdelmet.


A Pfizer évek óta megbízható partnere a hazai tudományos életnek, hiszen több mint 20 éve végez klinikai kutatásokat Magyarországon. Ezek a vizsgálatok nemcsak a betegek számára kínálnak sokszor egyedülálló lehetőségeket, hanem a kutatásban részt vevő szakemberek számára is komoly szakmai lehetőséget jelentenek. Kiemelt fontosságúnak érezzük, hogy a vállalat globális klinikai vizsgálatainak hozzávetőlegesen 10-15%-a érinti Magyarországot is. 2018-ban 791 millió forinttal, 2019-ben pedig jóval nagyobb mértékben, 1 milliárd 239 millió forinttal támogattuk azokat a szakembereket és intézményeket, akik aktívan részt vettek az új terápiás eljárások, gyógyszerek kifejlesztését célzó kutatásainkban. Jelenleg több mint 50 klinikai kutatásunk fut Magyarországon, megközelítőleg 1500 beteg részvételével tíz különböző terápiás területen.


Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben, 2019-ben már 1 milliárd 826 millió forinttal járultunk hozzá a magyar egészségügy működéséhez, ahhoz, hogy a hazai betegek is részesülhessenek a világban ma legkorszerűbbnek számító terápiás eljárásokban.


www.pfizer.hu


Lezárás dátuma: 2020.12.07.
PP-AIP-HUN-0062