Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  20. DAN - Debreceni Aneszteziológiai Napok (2022.10.13-15.)
  2022.07.27.

  Tisztelt Kollégák!

  Elrepült az idő: a szervezés közben szembesültünk azzal a ténnyel, hogy ez már egy ünnepi módon kerek évfordulója a Debreceni Aneszteziológiai Napok rendezvényeinek: a 20.-ik DAN! Ez egyben azt is jelenti, hogy a Debreceni Egyetemen 20 esztendővel ezelőtt, 2003-ban jött létre először az egységesített aneszteziológiai ellátás az 1999-ben létrejött Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Tanszék bázisán. Van okunk tehát ünnepelni és van okunk visszatekinteni arra, hogy milyen örömteli és kevésbé örömteli eseményekben volt részünk ebben az elmúlt 2 évtizedben.

  Az idei konferenciánkon igyekeztünk csokorba szedni szakmánk újdonságait a perioperatív ellátás és az intenzív terápia területén is, de időt szentelünk a szakmánkat érintő farmakológiai újdonságokra is. Azt tapasztaljuk, hogy a kongresszus előtti és alatti gyakorlati kurzusaink nagy érdeklődésre tartanak számot, ezért a nehéz légúttal, az agyhalállal, az újraélesztéssel, a vesepótló kezelések gyakorlati alkalmazásával, valamint az ultrahanggal kapcsolatos képzőprogramjainknak idén is teret szentelünk.

  Munkatársaimmal mindent megteszünk azért, hogy az ünnephez méltó szakmai és programmal várjuk a tisztelt kollégákat a szokásos szeretetteljes vendéglátással Debrecenben!

  Prof. Dr. Fülesdi Béla
  egyetemi tanár

  Időpont: 2022.10.13-15.

  Helyszín:
  Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)
  http://www.kolcseykozpont.hu/

  Akkreditáció:
  DE ÁOK/2022.II/00104-es kódszámon, akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 48 kreditpontot szerezhetnek, s a kreditpontok az OFTEX portálon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.
  A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6.§ (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41–50 pontig továbbképzés esetén: 20 pont.

  Az első értesítő megtekinthető ide kattintva

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2022.09.05.

  További részletek, előzetes program, online regisztráció a rendezvény weboldalán: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/DAN22

Vissza