Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  SIASTOK (Budapest, 2024.04.10-13.)
  2023.12.06.

  Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!

  A fejlődést lehetővé tévő valóság meglátása, egy kórfolyamat megértése alapvetően perspektíva kérdése. A pontosabb képet a különböző nézőpontok összessége teremtheti meg.

  A 2024. áprilisában immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő SIASTOK (Sürgősségi, Intenzív Terápiás, Aneszteziológiai Szakterületek és Társszakmák Országos Konferenciája) célja e perspektíva megteremtése.

  Ismertnek vélt kórfolyamatok, egészségügyi helyzetek új szemlélettel, kevéssé megszokott nézőpontból történő megközelítésével az adott témák újra felfedezése, megvitatása, megismerése és új diagnosztikus-terápiás lehetőségek kritikus átgondolása a cél. Ennek érdekében rövid előadásblokkok keretében szakértők különböző szempontokból járnak körbe adott témákat. Az adott témakör előadásblokkját záró diszkusszió további lehetőséget nyújt a kérdezés, problémafelvetés, szakmai vita és hálózatépítés stukturált összefogására.

  A teljesség igénye nélkül pár témát emelnék ki a kongresszus programjából, melyek elnevezése már előre vetíti az új perspektívából történő megközelítést:

  • Kritikus állapotot előidéző sürgősségi helyzetek a társzakmák szemével
  • Biztonság az anesztéziában
  • Szívügyek
  • Gyermekszemmel
  • AI
  • Nem csak sepsis – annál több: fertőzéstan
  • Képalkotás
  • Jól működünk? – jog, jólét és etika
  • Észlelés a kritikus beteg szemszögéből
  • Kritikus "Vértisztító" eljárások
  • Fókuszban az idegrendszer
  • Tanulságos esetek: Korszerű haemostasis menedzsment – PBM
  • Megszokott szakágak – változó szemlélet

  A tavalyi évben sikerrel debütált Expert Vita Agorák új típusú, interaktív konferencia elemként idén is a kongresszus szerves részét alkotják. Az agora vagy római nevén fórum a véleménynyilvánítás helye, ahol a résztvevők a nézeteiket egy témával kapcsolatban szabadon elmondhatják, egymással összevethetik, megvitathatják. A lélegeztetés, haemostasis, CRRT, fizioterápia és mozgás témákkal foglalkozó fórumokat az adott témában jártas, hiteles szakértők moderálják, koordinálják.

  Szakmánk fejlődésének kulcseleme a támogató ipari fejlesztések nyújtotta lehetőségek, a program így hangsúlyosan időt enged a konferencián részt vevő cégek által bemutatott új eszközök, lehetőségek megismerésére.

  A konferencia a működési nyilvántartás megújítását 50 kredit ponttal segíti. A helyszín 2024-ben is a kellemes légkört biztosító Aquaworld Resort Budapest Hotel.


  Prof. Dr. Gál János
  A Szervező Bizottság elnöke,

  Klinikaigazgató, egyetemi tanár, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika, Semmelweis Egyetem

  Tanszéki csoport vezető, Honvéd-, Katasztrófa- és Rendvédelem Orvostan Tanszéki Csoport, Semmelweis Egyetem

  REGISZTRÁLJON MOST!

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vissza